skip to Main Content

7 maart

zondag vanaf 10:30

Kerkdiensten

Kerkdienst met Marthe de Vries – online

In deze dienst gaat onze oud-predikant ds. Marthe de Vries voor. Deze dienst is alleen online te volgen. Online meeluisteren? Klikt u dan op deze link naar de kerkomroep. Na afloop plaatsen we de stream ook op deze site.

Koffie na de dienst

Na de online kerkdienst is er gelegenheid om samen koffie te drinken via Zoom. Meedoen is eenvoudig. U kunt zich tot uiterlijk zaterdag voorafgaand aan de dienst aanmelden via bertpeletier@me.com. U ontvangt dan op zondagochtend een link waarmee u om 11.40 uur – na afloop van de dienst – het café online kunt betreden.

Grote  verhalen

Marthe de Vries (1963) : “Na ruim elf jaar voorganger te zijn geweest van deze geweldige afdeling, kom ik nu terug als gastvoorganger. Ik ben op dit moment werkzaam als predikante in de Remonstrantse Gemeente Utrecht (De Geertekerk). Verhalen vormen voor mij een rode draad in mijn predikantschap: de verhalen van de mensen in de gemeente, die je onderweg ontmoet, maar ook de verhalen uit de geschiedenis, de grote verhalen uit de Bijbel en andere wijze tradities.”

Lees hier meer over de vorige dienst met Marthe de Vries in oktober 2020.

Organist is Freek Koster

 

Back To Top
×Close search
Zoeken