Skip to content
Sponsor pelgrimstocht van Peter-Paul Steenbergen

Peter-Paul Steenbergen is lid van onze geloofsgemeenschap in Wassenaar. Van 5-10 april a.s. doet hij mee aan de pelgrimstocht ‘WalkforHoms’,  een wandeling van 160 kilometer van Amsterdam naar Den Bosch. Het doel van de tocht is om zoveel mogelijk geld op te halen voor drie jongerenprojecten in Syrië, destijds opgezet door de vermoorde pater Frans van de Lugt.

Ik kan mij het jaar nog herinneren dat vader van der Lugt in Homs werd vermoord. Ik woonde op dat moment in Sydney en ook daar was het wereld nieuws; de geweldadige moord van een vredelievend mens in een belegerde stad. Lees meer over de drijfveren van Peter-Paul.

Wat is het doel?

Mijn doel is om geld in te zamelen voor drie projecten: het Frans van der Lugt Center in Homs, Al Ard in Al-Qusayr en Education for All in Damascus. Deze drie projecten richten zich op bouw en herbouw van scholen voor jongeren met en zonder beperkingen. De jongeren ontvangen ook gezond eten, schoon drinkwater, kleding en psychigische ondersteuning. In totaal lopen 65 mensen de hele route van Amsterdam naar Den Bosch, maar iedere dag sluit een team van zgn. ‘dagwandelaars‘zich bij ons aan. Ik heb nog een lange weg te gaan met het inzamelen van donaties de komende 5 weken dus iedere bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Peter-Paul sponsoren? Klik dan hier! 

 

Back To Top
Zoeken