skip to Main Content
Agenda
Wat komen gaat, Mannenclub

Het begon met de invoering van de vrije zaterdag in 1961. Op initiatief van de toenmalige predikant werden op zaterdag lezingen georganiseerd voor mannen. De lijst van sprekers door de jaren heen is indrukwekkend. Onder meer diplomaten, kunstenaars en wetenschappers kwamen hun verhaal vertellen bij de Wassenaarse mannenclub van de Vrijzinnigen NPB. Ook dit seizoen zijn bekende en bijzondere Nederlanders te gast bij de mannenclub. De bijeenkomsten worden in de regel gehouden in de achterzaal van Lange Kerkdam 46, en beginnen om 10.30 uur.  De mannenclub is toegankelijk voor leden ervan.

We verwachten dit najaar

Zaterdag 10 oktober – Prof. Mr. B.E.P. Myjer – Het Europese Verdrag van de Rechten van de Mens en de fundamentele Vrijheden (ERVM) 70 jaar maar nog lang niet aan pensioen toe. Prof, Mr. B.E.P. Myjer is oud-Rechter Europees Hof voor de Rechten van de Mens (2004-2012) en em. bijz. Hoogleraar Mensenrechten VU Amsterdam. UPDATE: DEZE BIJEENKOMST WORDT UITGESTELD VANWEGE MAATREGELEN CORONAVIRUS 

Zaterdag 7 november – Drs. B.O.J.R. Glaubitz – Vervaagde grenzen, een blik achter het gordijn van een voorgoed verdwenen Europa.
Drs. B.O.J.R. Glaubnitz is historicus en oud-diplomaat; auteur van het boek “Vervaagde Grenzen” uitgeverij Prometheus Amsterdam.

Geen evenementen gevonden!
Back To Top
×Close search
Zoeken