skip to Main Content
Verhuur
Wat is er mogelijk?

Heeft u specifieke vragen? Wilt u een ruimte reserveren? Neem dan contact op met ons. Tjalda de Vries en Jacqueline van der Geest-Rozemulder begeleiden de verhuur van het kerkgebouw. U kunt hen mailen: verhuur@vrijzinniginwassenaar.nl

Ruimtes, prijzen en voorwaarden

Kerkzaal

De kerkzaal telt ongeveer 120 zitplaatsen. In Corona-tijd betreft het aantal zitplaatsen 25 tot ongeveer 35. Afhankelijk van het aantal mensen dat uit dezelfde ‘bubbel’ komt. De zaal is voor verschillende activiteiten te gebruiken: repetitieruimte, presentatieruimte, voorstellingen, uitvoeringen, huwelijken en uitvaarten, cursussen of voor andere bijeenkomsten. In de zaal bevinden zich een kerkorgel en een piano. Het kerkorgel mag uitsluitend gebruikt worden na toestemming van de organist. Er is een geluidsinstallatie aanwezig, en het streamen van voorstellingen, vergaderingen en dergelijke is mogelijk. Gebruik van de geluidsinstallatie is inbegrepen bij de huurprijs.

Reguliere huurprijzen: per dagdeel ( 3 uur) € 236- , en per hele dag € 448 – gebruik beamer:  €25-  Huurprijzen voor vaste huur en aanpassingen vanwege Corona-maatregelen worden op maat vastgesteld. 

Achterzaal

De achterzaal biedt ruimte voor ongeveer 60 zitplaatsen in bioscoopopstelling en 40 zitplaatsen in vergaderopstelling. In Corona-tijd betreft het aantal zitplaatsen 25 tot ongeveer 35. Afhankelijk van het aantal mensen dat uit dezelfde ‘bubbel’ komt. Deze ruimte is flexibel in te richten en beschikt ook over geluidsinstallatie, beamer en een projectiescherm. Deze ruimte leent zich goed voor vergaderingen, cursussen en themabijeenkomsten.

Huurprijzen: per dagdeel (3 uur) € 105- en voor een hele dag € 200 – . Geluidsinstallatie is bij de uurprijs is inbegrepen – gebruik beamer: €25-. Huurprijzen voor vaste huur en rond bijzondere (Corona-) omstandigheden worden op maat vastgesteld.

Kerkzaal + Achterzaal 

Het is ook mogelijk kerkzaal en achterzaal in combinatie te huren.

Huurprijzen: per dagdeel (3 uur) € 335- hele dag € 636-. 
Huurprijzen voor vaste huur en in bijzondere omstandigheden: nader te bepalen.

Extra’s

Zowel voor de kerkzaal als de achterzaal kan er gebruik gemaakt worden van de kleine keuken. Indien men gebruik wil maken van de keuken, heeft men de keuze uit  het inhuren van een medewerkster van de kerk of er wordt – als men zelf de keuken wil bemensen-  een catering fee berekend. De hoogte van deze fee hangt af van het aantal aanwezigen en de diverse consumpties.

Voorwaarden verhuur

De Vrijzinnigen NPB Wassenaar verhuurt alleen aan derden wier activiteiten aansluiten bij haar doelstellingen. Tevens geldt de regel dat huwelijk en uitvaart altijd voorgaan. Als er op de besproken datum een rouwdienst dan wel trouwdienst gaat plaatsvinden, heeft die voorrang.

Back To Top
×Close search
Zoeken