Skip to content
Verhuur
Wat is er mogelijk?

Heeft u specifieke vragen? Wilt u een ruimte reserveren of wilt u een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op met ons. Tjalda de Vries en Jacqueline van der Geest-Rozemulder begeleiden de verhuur van het kerkgebouw. U kunt hen mailen: verhuur@vrijzinniginwassenaar.nl

Ruimtes en voorwaarden

Kerkzaal

De kerkzaal telt ongeveer 120 zitplaatsen. De zaal is voor verschillende activiteiten te gebruiken: repetitieruimte, presentatieruimte, voorstellingen, uitvoeringen, huwelijken en uitvaarten, cursussen of voor andere bijeenkomsten. In de zaal bevinden zich een kerkorgel en een piano. Het kerkorgel mag uitsluitend gebruikt worden na toestemming van de organist.

 

Achterzaal

De achterzaal biedt ruimte voor ongeveer 60 zitplaatsen in bioscoopopstelling en 40 zitplaatsen in vergaderopstelling. Deze ruimte is flexibel in te richten en beschikt over een projectiescherm. Deze ruimte leent zich goed voor vergaderingen, cursussen en themabijeenkomsten.

 

Kerkzaal + Achterzaal 

Het is ook mogelijk kerkzaal en achterzaal in combinatie te huren.

Voorwaarden verhuur

 

De Vrijzinnigen NPB Wassenaar verhuurt alleen aan derden wier activiteiten aansluiten bij haar doelstellingen. Tevens geldt de regel dat huwelijk en uitvaart altijd voorgaan. Als er op de besproken datum een rouwdienst dan wel trouwdienst gaat plaatsvinden, heeft die voorrang.

Leden kunnen in overleg gebruik maken van de kleine keuken.

De huurprijs is 450 Euro, voor leden geldt een gereduceerd tarief. Hierover kunt u contact opnemen.

Back To Top
Zoeken