Skip to content
Aanmelding voor kerkdienst vervalt vanaf 10 oktober

De nieuwe Corona-maatregelen in onze samenleving per 25 september – waaronder het loslaten van de anderhalve meter en het checken van vaccinatie bij oa. horeca – zijn voor ons ook aanleiding om onze huisregels aan te passen. Met ingang van de kerkdienst  op 10 oktober is het niet meer noodzakelijk dat u zich voor kerkdiensten vooraf aanmeldt. Onze inschatting is dat we met de groep mensen die we verwachten op zondag, voldoende afstand kunnen bewaren om veilig samen te komen. Wel zullen we bij de ingang kerkgangers placeren.

Bijzondere diensten

Alleen voor bijzondere diensten zal aanmelding verplicht blijven. Het gaat dan om diensten waar we een grotere toeloop verwachten. We willen zo voorkomen, dat we bij deze bijzondere diensten mensen moeten weigeren. Dit najaar betreft het de diensten op de laatste zondag van het kerkelijk jaar en de diensten rond kerstmis. We zullen dat ook duidelijk aangeven bij de aankondiging.

Veilig naar de kerk

Het is zoeken naar een goede modus. We hopen op uw begrip en medewerking, zodat we ons allemaal veilig voelen als we in de kerk zijn.

Back To Top
Zoeken