Skip to content
Cybercafé in april online

3 april: Het Cybercafé ging voor het eerst online. Een groot succes: 15 mensen waren in beeld. Dit was het resultaat van een zoektocht naar de juiste techniek die de leden van de cybercafé-gemeenschap in de gelegenheid stelt elkaar wekelijks te zien en te spreken. We hebben veel geleerd, geheel in de spirit van het cybercafé: leren omgaan met alle mogelijkheden die het digitale tijdperk biedt. ‘Beeld-bellen’ is vertrouwd geworden en wordt nu al veel gebruikt in deze tijden van quarantaine

Programma voor april 2020

10 april: Goede vrijdag

We lezen een gedicht over de Opstanding.

Hanneke Kastelein zal, in aansluiting op de dienst van afgelopen zondag, vertellen over de planten die in onze tuin staan en die specifiek horen bij deze speciale dag. Deze keer is zij in de gelegenheid om deze planten ook aan ons te laten zien.

Tom zal ook acte de presence geven om mee te maken hoe het in onze digitale ruimte toegaat. Hij staat open voor suggesties wat we in deze tijd kunnen doen, buiten dit medium om.

Andere leden zullen vertellen waar ze elke dag naar uitkijken als ze de gordijnen open doen.

En nog veel meer!!

17 en 24 april:

Het blijft nog zoeken naar de juiste formule voor dit medium. Daarom volgen de programma’s van de komende bijeenkomsten wekelijks per email, een paar dagen voor het Cybercafé, en wordt ze op de website geplaatst.

Back To Top
Zoeken