Skip to content
Dr. Coos Huijsen spreekt bij het Cybercafé op 4 juni

Het Cybercafé ontvangt op vrijdagmorgen 4 juni in de online zoombijeenkomst historicus dr. Coos Huijsen. In de jaren zeventig was hij korte tijd Kamerlid voor de CHU Later was hij geruime tijd actief in de PvdA. Hij schreef boeken over onder andere de sociaaldemocratie (Nog is links niet verloren, 1982) en het koningshuis (Beatrix. De kroon op de Republiek, 2005; Nederland en het Verhaal van Oranje, 2012). In 2016 verscheen zijn autobiografie Homo Politicus. De eerste parlementariër ter wereld die uit de kast kwam. Op 4 juni bespreekt hij zijn nieuwste boek Ode aan het klootjesvolk. 

Meedoen met het Cybercafé?

Wilt u erbij zijn? Stuur dan een e-mail aan p.thorissen@hetnet.nl. U ontvangt op vrijdagmorgen tussen 9.00 uur en 10.00 uur de link om deel te nemen. Om 10.00 uur beginnen we.

“Ode aan het klootjesvolk is een scherp en indringend pleidooi voor het werken aan meer draagvlak voor onze democratische instituties via meer verbindend leiderschap en vormen van meer directe invloed.”  Kim Putters – Sociaal Cultureel Planbureau

Back To Top
Zoeken