Skip to content

13 november

Zondag van 10:30 tot en met 12:30

Bezinning

Bezinningssamenkomst met dr. Joyce Sylvester over kansengelijkheid

Joyce Sylvester is een Nederlandse politica en bestuurder van Surinaamse afkomst, een gedreven pionier met baanbrekende doelen. Met een ‘rijke’ ervaring, inzicht en maatschappelijke bewogenheid streeft ze in al haar functies naar verbetering. 

Joyce Juanita Sylvester is een Nederlands politica en bestuurder van Surinaamse afkomst. Namens de Partij van de Arbeid (PvdA) was zij lid van de Eerste Kamer der Staten-Generaal van 2003 tot 2015, van 2008 – 2015 was zij waarnemend burgemeester van de gemeenten Anna Paulowna en Naarden en van 2016 tot 2022 was ze werkzaam als substituut ombudsman bij de Nationale Ombudsman.

In haar boek: ‘Bent ú de burgemeester?’ beschrijft ze hoe ze al jong geleerd heeft, dat als je van een andere afkomst bent je niet beoordeeld wordt op wat je kan, je altijd hard zal moeten werken om je te bewijzen. En dat heeft ze gedaan!

Op 13 november wil ze het graag met ons hebben over een groot maatschappelijk probleem, dat we alleen samen kunnen aanpakken, namelijk ‘Kansengelijkheid.

Back To Top
Zoeken