Skip to content

24 maart

Zondag vanaf 10:30

Kerkdiensten

Kerkdienst Palmzondag met Henriette van Dunné

Op Palmzondag zullen wij in de dienst nadenken over een koning, die je geen koning meer kunt noemen, eerder een rechtvaardig, goed mens. Hoe het zou zijn als die een voorbeeld mag zijn van hoe je je land kunt leiden, op een andere dan hardhandige manier, eerder als een vriendelijke herder?

Ds. Henriette van Dunné gaat ons voor. Zij is sinds 1 februari onze predikant. Zij heeft theologie gestudeerd in Leiden en Amsterdam en heeft lange tijd gewerkt als voorganger in diverse Doopsgezinde gemeenten en als zzp dominee. Henriette heeft een passie voor verhalen en ziet het als een uitdaging om met elkaar naar woorden, beelden, en handelingen te zoeken waarmee wij elkaar beter kunnen verstaan. In de kerkdienst kan het verhaal van God aan het levensverhaal van mensen raken en zo ontstaat er ruimte om op te ademen.

“Ik ben Henriette van Dunné en ik woon in Abcoude, een klein dorp onder de rook van Amsterdam. Ik heb theologie gestudeerd in Leiden en Amsterdam en heb lange tijd gewerkt als voorganger in diverse Doopsgezinde gemeenten.”

 

Back To Top
Zoeken