Skip to content

29 maart

Vrijdag vanaf 19:30

Kerkdiensten

Kerkdienst Goede Vrijdag met Henriette van Dunné

Op Goede Vrijdag geven we ruimte aan stilte en muziek. In de woorden van Willem Barnard: “Maar als Hij er niet was en Zijn stem was er niet dan was er van stilte geen sprake. Alleen maar van zwijgen, zo hard als graniet en dat kan je doodeenzaam maken.

Maar de stilte, dat is een tweestemmig lied, waarin God en de mens elkaar raken.”
Ds. Henriette van Dunné gaat ons voor. Zij is sinds 1 februari onze predikant. Zij heeft theologie gestudeerd in Leiden en Amsterdam en heeft lange tijd gewerkt als voorganger in diverse Doopsgezinde gemeenten en als zzp dominee. Henriette heeft een passie voor verhalen en ziet het als een uitdaging om met elkaar naar woorden, beelden, en handelingen te zoeken waarmee wij elkaar beter kunnen verstaan. In de kerkdienst kan het verhaal van God aan het levensverhaal van mensen raken en zo ontstaat er ruimte om op te ademen.

“Ik ben Henriette van Dunné en ik woon in Abcoude, een klein dorp onder de rook van Amsterdam. Ik heb theologie gestudeerd in Leiden en Amsterdam en heb lange tijd gewerkt als voorganger in diverse Doopsgezinde gemeenten.”

 

Back To Top
Zoeken