Ga naar hoofdinhoud

27 juni

Zondag vanaf 10:00

Kerkdiensten

Kerkdienst met Joost Röselaers – let op, aanvang 10.00 uur

Ds Joost Röselaers is remonstrants predikant in Amsterdam en Oosterbeek. Daarvoor werkte hij in Nieuwkoop en Boskoop. Tot 2017 was hij predikant van de Nederlandse Kerk in Londen. In 2016 voltrok Joost Röselaers het eerste kerkelijke homo-huwelijk in het Verenigd Koninkrijk. In het publieke debat pleit Ds. Röselaers voor meer inbreng van de kerken en hun voorgangers. De toenemende onvrede in de samenleving rond het al dan niet naleven van Corona-maatregelen was voor Joost Röselaers om te pleiten voor meer mildheid en genade. 

Live bij te wonen en online

LET OP! Deze dienst begint om 10.00 uur

Als u deze dienst wilt bijwonen dient u zich vooraf aan te melden door een e-mail te sturen aan aanmelden@vrijzinniginwassenaar.nl – Deze dienst is daarnaast ook online te volgen. Online meeluisteren? Klikt u dan op deze link naar de kerkomroep. Na afloop plaatsen we de stream ook op deze site.

Koffie na de online dienst

Na de online kerkdienst is er voor degenen die online luisteren gelegenheid om samen koffie te drinken via Zoom. Meedoen is eenvoudig. U kunt zich tot uiterlijk zaterdag voorafgaand aan de dienst aanmelden via bertpeletier@me.com. U ontvangt dan op zondagochtend een link waarmee u  na afloop van de dienst het café online kunt betreden.

Back To Top
Zoeken