Skip to content
Gedachtenisconcert namens Raad van Kerken

Ook onze geloofsgemeenschap maakt deel uit van Raad van Kerken in Wassenaar. Jaarlijks organiseert de Raad van Kerken een gedachtenisconcert.  Dit jaar vindt het concert plaats op zondagmiddag 7 november in de Dorpskerk van Wassenaar. Het concert biedt allen die een dierbare verloren de gelegenheid hun gestorvenen te gedenken. Om die reden wordt het concert op de zondag rond Allerzielen georganiseerd.

Drechtsteden Bachkoor

Dit jaar zal het Drechtsteden Bachkoor o.l.v.  Nico van der Meel medewerking verlenen. Het zal muziek van o.a. Bach, Sweelinck en Buxtehude ten gehore brengen en wordt daarbij op orgel begeleid door Rijk Jansen, cantor-organist van de Dorpskerk. Hij speelt ook enkele korte solowerken.

 

Toespraken en samen gedenken

Burgemeester De Lange zal een toespraak houden namens de gemeente Wassenaar. George Brink, diaken in de Rooms-Katholieke kerk in Wassenaar zal spreken namens de Raad van Kerken. Na afloop van het concert is er gelegenheid een kaarsje voor een overledene aan te steken.

Coronamaatregelen

De aangescherpte coronamaatregelen staan het doorgaan van het concert gelukkig niet in de weg. Wel vragen we u bij binnenkomst om uw coronapas, vaccinatiebewijs of een recent, negatief coronatestresultaat te tonen. Verder betekenen de coronamaatregelen een maximum van honderd aanwezigen. Bij verkoudheid en gezondheidsklachten dient u thuis te blijven.

Het gedachtenisconcert is een initiatief van de Raad van Kerken Wassenaar in samenwerking met uitvaartverzorging Omen. Toegang is gratis, aanvang 16.00 uur, Dorpskerk, Plein 3, Wassenaar. 

Back To Top
Zoeken