skip to Main Content
Over ons
Goede doelen

We zijn als geloofsgemeenschap betrokken bij wat er om ons heen gebeurt. Dat maken we concreet door goede doelen te steunen. Tijdens kerkdiensten collecteren we hiervoor.  

Met het steunen van goede doelen beogen we:

  • het verschil te kunnen maken met kleine bedragen
  • het netwerk te versterken van onze geloofsgemeenschap
  • projecten en organisaties te steunen, die dicht bij onze waarden liggen
  • samen te werken met geestverwanten
  • ook te kijken of we meer kunnen doen dan alleen geld geven
We steunen
januari 2021

januari 2021

De eerste collecte van 2021 is bestemd voor het vluchtelingenwerk van de Stichting UAF. Deze organisatie begon in 1948, toen een studentenopstand in Praag hard werd neergeslagen. Een groep van vijftig Tsjechische studenten en docenten vluchtte naar Nederland. Op initiatief van de Nederlandse universiteiten kregen zij de kans om hun studie in Nederland voort te zetten. Dat was het begin van het UAF. Ruim zeventig jaar later ondersteunen en begeleiden ze talentvolle vluchtelingen bij hun opleiding en studie in Nederland.

Voor dit doel kunt u uw bijdrage overmaken op onze bankrekening NL21 ABNA 0484 6592 27 t.n.v. VGG NPB Wassenaar o.v.v. collecte januari UAF 

februari 2021

februari 2021

Voor het Cultuur Anker in Wassenaar 

De culturele sector maakt moeilijke tijden door. In Wassenaar is het Cultuur Anker het samenwerkingsverband van alle culturele instellingen, verenigingen en kunstenaars in Wassenaar. Samen organiseerden ize in 2020 ‘The Art of Shopping’. (Druk op de foto om het filmpje te bekijken hierover). Kunstenaars exposeerden corona proof in Wassenaarse winkeletalages hun werk. Wilt u activiteiten in 2021 mogelijk maken en cultuur in Wassenaar versterken, juist in deze tijd, maak dan uw bijdrage over. We zijn u er zeer dankbaar voor. 

Voor dit doel kunt u uw bijdrage overmaken op onze bankrekening NL21 ABNA 0484 6592 27 t.n.v. VGG NPB Wassenaar o.v.v. Cultuur Anker Wassenaar 

Back To Top
×Close search
Zoeken