skip to Main Content
Over ons
Goede doelen

We zijn als geloofsgemeenschap betrokken bij wat er om ons heen gebeurt. Dat maken we concreet door goede doelen te steunen. Tijdens kerkdiensten collecteren we hiervoor.  

Met het steunen van goede doelen beogen we:

  • het verschil te kunnen maken met kleine bedragen
  • het netwerk te versterken van onze geloofsgemeenschap
  • projecten en organisaties te steunen, die dicht bij onze waarden liggen
  • samen te werken met geestverwanten
  • ook te kijken of we meer kunnen doen dan alleen geld geven
We steunen
november & december 2020

november & december 2020

Voor het werk van onze geloofsgemeenschap

Tijdens kerkdiensten waren er gewoonlijk twee collectes, waarvan één voor onze eigen geloofsgemeenschap. Tijdens de afgelopen maanden hebben we ons beperkt tot één collecte ten behoeve van een goed doel. Dit had alles te maken met het feit dat we onze diensten vanaf maart online voortzetten. Dit betekent dat we de collecte van de laatste twee maanden van dit jaar bestemmen voor het werk van onze eigen geloofsgemeenschap. Hierdoor kunnen we het jaarlijkse tekort iets kleiner maken. We hopen dat u in deze maanden royaal bijdraagt. 

Voor dit doel kunt u uw bijdrage overmaken op onze bankrekening NL21 ABNA 0484 6592 27 t.n.v. VGG NPB Wassenaar o.v.v. onze geloofsgemeenschap 

januari 2021

januari 2021

De eerste collecte van 2021 is bestemd voor het vluchtelingenwerk van de Stichting UAF. Deze organisatie begon in 1948, toen een studentenopstand in Praag hard werd neergeslagen. Een groep van vijftig Tsjechische studenten en docenten vluchtte naar Nederland. Op initiatief van de Nederlandse universiteiten kregen zij de kans om hun studie in Nederland voort te zetten. Dat was het begin van het UAF. Ruim zeventig jaar later ondersteunen en begeleiden ze talentvolle vluchtelingen bij hun opleiding en studie in Nederland.

Voor dit doel kunt u uw bijdrage overmaken op onze bankrekening NL21 ABNA 0484 6592 27 t.n.v. VGG NPB Wassenaar o.v.v. collecte januari UAF 

Back To Top
×Close search
Zoeken