Skip to content
Nieuw seizoen start met reis door het jaar

Ben jij er ook klaar voor? Zondag 6 september trappen we het nieuwe seizoen af met een speciale bijeenkomst op zondagochtend.

Kerkmeester Johan Bouwer neemt ons mee door het jaar met muziek en verhalen van tradities en volksgebruiken. Kerst, St-Maarten of Pasen, het komt allemaal voorbij. Er is muziek van Hero de Boer en traditiegetrouw verwelkomen we in deze dienst ook de nieuwe leden. Je kunt erbij zijn of luister mee via de kerkomroep. Om half elf beginnen we.

Programmaboekje

Het nieuwe programmaboekje is ook uit. Vanwege de Corona-maatregelen hebben we een kalender gemaakt voor de komende drie maanden. Op deze manier kunnen we flexibel zijn,  en op grond van de geldende Corona-maatregelen onze activiteiten organiseren,  en communiceren. Het is een goede traditie dat leden van onze kerk dit boekje persoonlijk overhandigd krijgen door contactleden. Deze week is dat weer gelukt. Met vereende krachten zijn de boekjes verspreid.

Online

Natuurlijk vermelden we alle activiteiten ook op onze site. Nieuw dit jaar is dat je naast de kerkdiensten ook het filosofisch café via de audiostream live kunt volgen. Natuurlijk plaatsten we achteraf ook een verslag op de site, en kun je desgewenst terugluisteren. Deze week op 9 september starten we hiermee. Dan komt Kierkegaard-kenner Geert Jan Blanken naar Wassenaar.

Wil je de dienst bijwonen op zondag 6 september, het filosofisch café bezoeken op 9 september, of wil je een programmaboekje ontvangen?  Stuur dan een mail aan secretaris@vrijzinniginwassenaar.nl

Back To Top
Zoeken