Skip to content
Onze kerstwens 2020

Hoe kunnen we toch laten weten dat we samen een geloofsgemeenschap vormen? Omdat we niet bij elkaar kunnen zijn dit jaar,  is vandaag bij alle leden en donateurs van onze geloofsgemeenschap een speciale kerstwens bezorgd door het bestuur. Vergezeld van een bloemstukje brachten we zo onze wensen voor kerst en het nieuwe jaar over.

We wensen u een gezegende kerst en een gezond 2021 toe. Die wens heeft dit jaar extra betekenis: dat we elkaar niet uit het oog verliezen ook al kunnen we niet bij elkaar komen zoals we zouden willen; dat we nabijheid toch in ere blijven houden. Wie weet kunnen we in het nieuwe jaar weer echt bij elkaar komen op de wijze die ons zo lief is. Die hoop straalt als een ster in ons kerstverhaal van dit jaar.

Verschillende huizen vormen samen één huis

Misschien wel meer dan andere jaren hebben we nagedacht over een passende afbeelding en tekst op onze kerstkaart. Uiteindelijk is gekozen voor een afbeelding die één van onze leden maakte zestig jaar geleden voor haar vader. Bij de keuze voor een kerstkaart viel het ons op hoezeer deze tekening ook over kerst 2020 gaat en daarom kozen wij voor deze afbeelding; omdat de onderlinge samenhang dit jaar anders is, ook met Kerstmis. Beperkt door de Corona-regels zijn wij veelal thuis, in onze huizen. Hoe vreemd kerst dit jaar echter ook is, onze verbondenheid met blijft, met alle huizen en met alle kerken.

Het kerkgebouw op de tekening bestaat uit de contouren van verschillende huizen, die samen een kerk lijken te vormen. Zijn de huizen verbonden met de lijnen van het kerkgebouw? Of zijn het slechts huizen door elkaar getekend? Het is aan u om dit te bepalen. In ieder geval straalt de ster boven alle huizen en schijnt er licht uit de ramen.

 

Back To Top
Zoeken