Skip to content
Tineke Porck met tentoonstelling On The Move

Tineke Porck is kunstenares en lid van onze geloofsgemeenschap. Tot en met 31 oktober is er een expositie te zien van haar werk in de Haagse Kunstkring aan de Denneweg in Den Haag.

Wat een verrassende tentoonstelling! Aanvankelijk zag ik gekleurde vierkanten maar toen ik beter ging kijken zag ik de beweging en de verbinding die Tineke Porck wil laten zien. Heel inspirerend ook om het verhaal achter haar werk van haar te horen.

Tom Mikkers

On the move

In deze tentoonstelling laat Tineke Porck haar werk zien uit de recent ontwikkelde serie ‘Shifts’. In de brochure over deze tentoonstelling zegt Tineke Porck hierover: “De titel van de expositie duidt op het proces van verschuiven en verplaatsen om tot een afgewogen compositie te komen. Tegelijkertijd geef ik met deze titel aan dat mijn werk en kunstenaarschap in een stroomversnelling zijn gekomen.

On The Move door Tineke Porck – te zien tot en met 31 oktober in de Haagse Kunstkring, Albert Vogelzaal (bovenzaal), Denneweg 64 in Den Haag

Nieuwe ruimten en ritmes

Kort gezegd gaat de serie ‘Shifts’ over structuur en verbinding, vlakverdeling en ruimteverdeling. Het openbreken van een compositie met nieuwe ruimten en ritmes tot gevolg. Plaats innemen en plaats maken.”

 

 

Back To Top
Zoeken