Skip to content
Terugblik ‘Liefs uit Wassenaar’ 29 maart

Gezien de maatregelen in Nederland om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn kerkdiensten en activiteiten in ons kerkgebouw tot en met 1 juni afgelast. In plaats daarvan kunt u de komende weken online elke zondag luisteren naar een inspirerend programma getiteld ‘Liefs uit Wassenaar’.

Zondag 29 maart

Zondag 29 maart was kunstenaar Sebastiaan Spit is te gast in onze kerk. Sebastiaan exposeert momenteel in de achterzaal van ons kerkgebouw met schilderijen van wolken. In ‘Liefs uit Wassenaar’ praat Tom Mikkers met hem. Wat zijn zijn bronnen van inspiratie. Verder was er  live muziek van Karin Vogelaar, Freek Koster en de column van Tom. Terugluisteren kan  via deze link.

Omroep Midvliet maakte van deze ‘Liefs uit Wassenaar’ een reportage.

 

Karin Vogelaar zong onder meer ‘Stil is de straat’.  Luister hier naar een versie van dit lied zoals die vorige week klonk in Tilburg.

Hoe ervaart u deze tijd?   

Vindt u het leuk om te schrijven? We zijn op zoek naar bijdragen hoe u deze tijd beleeft. Hoe ziet uw dag eruit? Wat houdt u op de been? Deze bijdragen willen we gebruiken voor ‘Liefs uit Wassenaar’. Natuurlijk overleggen we dat eerst met u. Mail uw tekst van maximaal 500 woorden naar predikant@vrijzinnigen-wassenaar.nl

 

Back To Top
Zoeken