Skip to content
‘Liefs uit Wassenaar’ in plaats van kerkdiensten op zondag

Gezien de recente ontwikkelingen en extra maatregelen in Nederland om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn kerkdiensten en activiteiten in ons kerkgebouw in ieder geval tot en met 5 april afgelast. In plaats daarvan kunt u de komende weken online elke zondag luisteren naar een inspirerend programma getiteld ‘Liefs uit Wassenaar’, met Tom Mikkers. In de loop van de week maken we via de site steeds bekend wat we gaan doen.

Liefs uit Wassenaar

Wat is ‘Liefs uit Wassenaar’?  Dit keer staat niet de kerkganger maar de luisteraar centraal. ‘Liefs uit Wassenaar’ is geen kerkdienst maar een programma waarin we elementen uit een dienst gebruiken. Dit kan de muziek zijn, de overdenking, of een mooi gedicht of Bijbeltekst. Daarnaast is er gesprek. We beginnen elke zondag om half elf. Meeluisteren of achteraf terugluisteren kan hier. U komt via deze link terecht op de website van de kerkomroep waar we al onze kerkdiensten te beluisteren zijn.

Nel Verburg

Zondag 15 maart was  Nel Verburg te gast. Nel Verburg werkt in Den Haag als opleidingsfunctionaris in een GGZ instelling. Zij gaat regelmatig voor. Tom Mikkers praatte met haar over haar bronnen van inspiratie. Nel trapte af met de allereerste ‘Liefs uit Wassenaar’ overdenking. Aansluitend praatten we daar nog even over door, en er was natuurlijk muziek.

Muziek die te horen was :

Klankresten van een nieuw verhaal (tekst Huub Oosterhuis)

Klankresten van een onvoltooid verhaal,
Steen-lettergrepen, sporen in woestijnzand,
Lichtwoorden, ooit ontvangen, maar van wie –
Hij zal niet slapen, Israëls behoeder.

Gott weisst den Weg für mich (Taizé)

 

 

 

Back To Top
Zoeken