Skip to content
Bestel Beautiful & Beast ansichtkaarten en maak iemand blij

In de dienst over het kwaad op 7 februari gaat het in de preek over de bijzondere briefwisseling tussen Sara (19) en haar grootvader Synco(90). Sara maakt speciale tekeningen over demonen waarvan ze ansichtkaarten heeft gemaakt. De ansichtkaarten die Sara maakt, zijn bij haar te bestellen. Voor jezelf ontvang je dan een unieke set ansichtkaarten én je helpt een jongere een klein beetje vooruit in deze tijd. Wil je weten hoe je de kaarten kunt bestellen? Check hieronder.

Lees eerst het bijzondere verhaal achter deze ansichtkaarten

Synco vertelt

“Vorige week kreeg ik een setje kaarten met diverse demonen. Het is een product van mijn kleindochter Sara (19). Voor haar is het een persoonlijk strijdmiddel, maar ook een kleine bron van inkomsten in deze tijd waarin zoveel jongeren belemmerd worden in de verwezenlijking van hun toekomstplannen. Met Sara voer ik al jaren een handgeschreven briefwisseling over dingen die er werkelijk toe doen. Dat is voor deze grootvader een groot geschenk.”

Sara schreef over haar tekeningen

“Voila, de beestachtigen. Ik begon met de tekeningen in Portugal. Dat was na een gesprek met een oudere Britse man. Hij zei zoiets als: If we can accept the demons within ourselves, we could even start to love them They’ll stay demons. But at least they won’t scare us any more.”

Je kunt deze kaarten bestellen

Sara: “Mijn tekeningen zijn te koop als ansichtkaarten. Ik hoop dat jullie ze willen gebruiken om te sturen naar de mensen aan wie je denkt maar niet kunt zien. Je kunt een pakketje bij me bestellen. Een pakketje bestaat uit 5 ansichtkaarten van monsters en beesten. Om elkaar eraan te herinneren dat we allemaal monsterlijke beesten zijn. Opdat we onze vrijheid, wildheid en huidhonger niet vergeten!  Als je dit bericht wilt delen en door fluisteren, graag!”

Wat mag dat kosten?

1 pakketje: 9,50 + 2,- verzendkosten is samen 11,50

Hoe bestel je een pakketje?

  • Stuur een berichtje met je adres en postcode aan saarmeyburg@gmail.com
  • Ik zal je een betaalverzoekje sturen.
  • Maak het bedrag over.
  • Het pakketje ligt zo snel mogelijk in je postvak!
Back To Top
Zoeken