Skip to content
Burgemeester de Lange houdt online preek van de leek met Pasen

Meeluisteren kun je via deze link. De bovenste stream is de uitzending van Pasen. Klik op luisteren om erbij te zijn. Vanaf ongeveer 10.15 uur is de stream online. Om 10.30 uur beginnen we. Het programma is ook achteraf terug te beluisteren. 

Wassenaars burgemeester Leendert de Lange, verzorgt de preek van de leek in het programma ‘Liefs uit Wassenaar’ op paasochtend. Daarnaast is er muziek en Tom Mikkers praat met burgemeester de Lange over de betekenis van Pasen in deze tijd van Corona.

Witte Donderdag en Goede Vrijdag.

Op Witte Donderdag en Goede Vrijdag zijn er twee overdenkingen. Dit keer is het niet geen live audiostream maar zijn het twee korte filmpjes die we online plaatsen in de loop van donderdag en vrijdag.

Wat is liefs uit Wassenaar?  Gezien de maatregelen in Nederland om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn kerkdiensten en activiteiten in ons kerkgebouw tot en met 1 juni afgelast. In plaats daarvan kunt u de komende weken online elke zondag luisteren naar een inspirerend programma getiteld ‘Liefs uit Wassenaar’. ‘Liefs uit Wassenaar’ is geen kerkdienst maar een programma waarin we elementen uit een dienst gebruiken. Dit kan de muziek zijn, de overdenking, een mooi gedicht of een Bijbeltekst.  Liefs uit Wassenaar” is live te beluisteren elke zondag om 10.30 uur. Achteraf terugluisteren kan ook.

 

 

 

Back To Top
Zoeken