Skip to content

31 maart

Zondag vanaf 10:30

Kerkdiensten

Kerkdienst met Henriette van Dunné – 1e Paasdag

Pasen is van oorsprong een feest waarin mensen hun blijdschap voor het nieuwe leven uitdrukken. Door Pasen te vieren laten wij zien dat we iets kunnen verwachten, dat er tekenen van hoop zijn om naar uit te kijken. Pasen leert ons dat dood en duisternis niet het laatste woord hebben; het laat licht schijnen op nieuw leven in allerlei vormen en kansen.

Ds. Henriette van Dunné gaat ons voor. Zij is sinds 1 februari onze predikant. Zij heeft theologie gestudeerd in Leiden en Amsterdam en heeft lange tijd gewerkt als voorganger in diverse Doopsgezinde gemeenten en als zzp dominee. Henriette heeft een passie voor verhalen en ziet het als een uitdaging om met elkaar naar woorden, beelden, en handelingen te zoeken waarmee wij elkaar beter kunnen verstaan. In de kerkdienst kan het verhaal van God aan het levensverhaal van mensen raken en zo ontstaat er ruimte om op te ademen.

“Ik ben Henriette van Dunné en ik woon in Abcoude, een klein dorp onder de rook van Amsterdam. Ik heb theologie gestudeerd in Leiden en Amsterdam en heb lange tijd gewerkt als voorganger in diverse Doopsgezinde gemeenten.”

 

Back To Top
Zoeken