Skip to content

2 april

Zondag vanaf 10:30

Kerkdiensten

Kerkdienst met Colet van der Ven

Rancune is de mens eigen. En speelt onze tijd weer heviger op. Waarom? Wat zijn de wortels van die boosheid? Hoe ontstaat de rancuneuze mens, wat zijn de kenmerken van een rancuneuze beweging? Hoe kunnen we de potentiële rancune in onszelf en in de samenleving tegengaan?
In 2021 ging therapeut, tv-presentator en journalist Colet van der Ven voor de eerste keer voor bij ons. In 2022 leidde ze een bezinningssamenkomst over moed, hoop en het én-toch-gevoel.  Dit keer gaat Colet van der Ven weer voor bij ons.
Colet van de Ven is freelance-journalist en gastpredikant in de Ekklesia Amsterdam en de Dominicusgemeente. Zij werkte voor radio en televisie bij verschillende omroepen en maakte interviews en reportages voor landelijke week- en dagbladen. Voor De Nieuwe Liefde maakte Colet van de Ven enkele seizoenen de programmaserie ‘Wat is wijsheid’, filosofische avonden over levensthema’s.  In 2015 en 2016 trad Van der Ven op als presentatrice van het late-avondgespreksprogramma De Nachtzoen, dat toen door de IKON werd uitgezonden. Ook presenteerde zij in die jaren het IKON- programma De Nieuwe Wereld.

Online

Online meeluisteren? Klikt u dan op deze link naar de kerkomroep.

Back To Top
Zoeken