Skip to content
In Wassenaar naar de kerkdienst met Joost Röselaers – of luister mee

Ds. Joost Röselaers is een spraakmaker in het publieke debat rond theologie en samenleving. Op zondag 27 juni zal hij voorgaan in Wassenaar.  LET OP Deze dienst begint om 10.00 uur. 

Wie is Joost Röselaers?

De toenemende onvrede in de samenleving rond het al dan niet naleven van Corona-maatregelen was voor Joost Röselaers om te pleiten voor meer mildheid en genade. In 2016 voltrok Joost Röselaers het eerste kerkelijke homo-huwelijk in het Verenigd Koninkrijk. In het publieke debat pleit Ds. Röselaers voor meer inbreng van de kerken en hun voorgangers. In de aanloop naar de verkiezingen dit voorjaar besprak hij ‘de christelijke stem’ op NPO radio 1 samen met onze eigen predikant Tom Mikkers.

Ds Joost Röselaers is remonstrants predikant in Amsterdam en Oosterbeek. Daarvoor werkte hij in Nieuwkoop en Boskoop. Tot 2017 was hij predikant van de Nederlandse Kerk in Londen.

Live bij te wonen en online

Als u deze dienst wilt bijwonen dient u zich vooraf aan te melden door een e-mail te sturen aan aanmelden@vrijzinniginwassenaar.nl – Deze dienst is daarnaast ook online te volgen. Online meeluisteren? Klikt u dan op deze link naar de kerkomroep. Na afloop plaatsen we de stream ook op deze site.

Back To Top
Zoeken