Skip to content
Kerkdiensten in lock down – aangepaste dienstregeling

De kerkdiensten zijn tot 19 januari niet toegankelijk voor kerkgangers. Ook andere activiteiten in het kerkgebouw zijn afgelast, evenals de kerstviering in wooncentrum voor ouderen ‘De Burcht’. Voorzitter Karin Vogelaar: “Met heel veel pijn in het hart nemen we dit besluit, want juist in deze tijd van het jaar is het gebrek aan sociaal contact, het gemis van elkaars fysieke aanwezigheid misschien wel extra voelbaar. Toch is het niet anders. Wij hebben steeds de regels van het kabinet gevolgd en na hun oproep om bijeenkomsten écht niet te laten plaatsvinden, is besloten hier gehoor aan te geven.”

Online

Alle diensten vanuit ons kerkgebouw zijn online te volgen via de kerkomroep. We zorgen er natuurlijk voor dat teksten terug te lezen zijn op de site of dat je achteraf terug kunt luisteren.

Kerst

Tóch gaan we ons best doen er met elkaar een mooie kerst van te maken, met onze diensten die online te volgen zijn. Beide diensten hangen samen en cirkelen rond het thema stilte.

Kerstavond – 24 december – Stille Nacht

Ds Tom Mikkers gaat voor. Vanaf 19.00 uur is de dienst live te beluisteren. We plaatsen daarna een bericht op de site met teksten en foto’s en natuurlijk is de dienst ook terug te beluisteren. Hero de Boer verzorgt de muziek…en we hebben nog een muzikale verrassing in petto.

Kerstmorgen – 25 december –  Stilte en spreken

Ds. Tom Mikkers gaat voor.  Muziek wordt verzorgd door Elly Rote (vleugel) en Eline Rote (fluit). De dienst is live te beluisteren vanaf 10.30 uur.

 

Back To Top
Zoeken