Skip to content
Kerst 2020 – dienstregeling

Het is dit jaar anders dan we hadden gehoopt. De kerkdiensten zijn beperkt toegankelijk. Ook het kerstfeest thuis gaat er anders zien. Toch gaan we kerst dit jaar echt vieren. Met onze kerkdiensten – die je ook online kunt volgen – gaan we ons best doen om er een mooi en warm kerstfeest van te maken. Alle diensten vanuit ons kerkgebouw zijn online te volgen via de kerkomroep. We zorgen er natuurlijk voor dat teksten terug te lezen zijn op de site of dat je achteraf terug kunt luisteren.  Hieronder een overzicht van onze kerstactiviteiten. Wil je erbij zijn? Aanmelden kan via aanmelden@vrijzinniginwassenaar.nl.

Kerstkoffie – 13 december

De Kerstkoffie is een speciale bijeenkomst in de adventstijd met kerstverhalen en muziek om in de stemming te komen voor Kerstmis. Aanvang 10.30 uur.

Kerst in de Burcht – 21 december

21 december – Kerstmis in de Burcht. Ds Tom Mikkers gaat voor in deze speciale kerkdienst op maandagmiddag. Deze is alleen toegankelijk voor bewoners van ouderencentrum de Burcht in Wassenaar. Aanvang 15.00 uur.

 Kerstavond – 24 december

Ds Tom Mikkers gaat voor. Er zijn twee tijdstippen waarop je de dienst kunt bijwonen of live kunt beluisteren. Eén dienst is om 19.00 uur. De tweede dienst begint om 22.00 uur.

Kerstmorgen – 25 december

Ds Tom Mikkers gaat voor. Centraal in deze dienst staat de vraag: “Wie is de koning?”

Back To Top
Zoeken