Skip to content
Kerkdiensten rondom kerst – wat gaan we doen?

Vanwege de maatregelen rond het Coronavirus hebben we dit jaar een aangepast rooster rond kerst. Ook inhoudelijk sluiten we aan bij het gegeven dat we dit jaar niet helemaal kerst kunnen vieren zoals we hadden gehoopt. Kerst is dit jaar in dat opzicht een try-out. De hoop houden we desalniettemin levend. Dat blijven we proberen. Alle diensten worden geleid door ds. Tom Mikkers.

19 december – Vierde advent – Kerkdienst die is bij te wonen – aanvang 10.30 uur

Deze dienst is de generale repetitie voor de kerkdienst op kerstavond. Online is deze dienst dan ook pas op 24 december te beluisteren. Deze kerkdienst staat wel open voor bezoekers. Aanmelden vooraf is verplicht via aanmelden@vrijzinniginwassenaar.nl – we vragen bij binnenkomst om een geldige QR-code. NB deze dienst komt in plaats van de gebruikelijke ‘Kerstkoffie’. Deze komt te vervallen. 

24 december – Kerstavond – Online kerkdienst – aanvang 20.00 uur

Deze dienst is vanwege de huidige Corona-maatregelen alleen online te beluisteren.  U kunt live meeluisteren vanaf 20.00 uur. Later op de avond plaatsen we de stream ook op de site met een terugblik op deze dienst.

25 december – Kerstmorgen – Kerkdienst die is bij te wonen + online is te volgen – aanvang 10.30 uur

Een speciaal welkom aan grootouders en ouders die hun kinderen mee willen nemen. Aanmelden vooraf is verplicht via aanmelden@vrijzinniginwassenaar.nl – we vragen bij binnenkomst om een geldige QR-code.

Let op! Zondag 2 januari is er geen kerkdienst. Op zondag 9 januari hopen we u weer te begroeten.

Back To Top
Zoeken