Skip to content

19 mei

Zondag vanaf 10:30

Kerkdiensten

Kerkdienst met Henriette van Dunné – 1e Pinksterdag

Dit is een goed moment om na te denken over de Babylonische spraakverwarring. We kijken zowel naar het klassieke verhaal over de torenbouw als naar wat er gebeurt wanneer wij spraakverwarring toelaten in ons dagelijks leven. Zal dat veel creativiteit vergen en moeten we nieuwe wegen en nieuwe woorden bedenken? En zullen die ons kunnen leiden naar nieuwe ontmoetingen?
Ds. Henriette van Dunné gaat ons voor. Zij is sinds 1 februari onze predikant. Zij heeft theologie gestudeerd in Leiden en Amsterdam en heeft lange tijd gewerkt als voorganger in diverse Doopsgezinde gemeenten en als zzp dominee. Henriette heeft een passie voor verhalen en ziet het als een uitdaging om met elkaar naar woorden, beelden, en handelingen te zoeken waarmee wij elkaar beter kunnen verstaan. In de kerkdienst kan het verhaal van God aan het levensverhaal van mensen raken en zo ontstaat er ruimte om op te ademen.

“Ik ben Henriette van Dunné en ik woon in Abcoude, een klein dorp onder de rook van Amsterdam. Ik heb theologie gestudeerd in Leiden en Amsterdam en heb lange tijd gewerkt als voorganger in diverse Doopsgezinde gemeenten.”

De muziek wordt verzorgd door Elly Rote.

 

Back To Top
Zoeken