Skip to content
Waar te beginnen? – vooruitblik kerkdienst met Tom Mikkers

Op zondag 2 mei is de tweede dienst in een tweeluik over ‘inspiratie’. De eerste dienst over inspiratie op zondag 25 april had als leidende vraag ‘Hoe houden we het vuur brandend?’. In deze tweede dienst gaat Tom Mikkers in op de vraag: Waar te beginnen? Wat inspireert ons precies? Zijn klassieke geloofsvoorstellingen nog te vertalen naar deze tijd? Of zijn sommige beelden en geloofsvoorstellingen te ver verwijderd van onze belevingswereld?

Het goede doel waarvoor we in deze dienst collecteren is de Oorlogsgraven-stichting. Voor dit doel kunt u uw bijdrage overmaken op onze bankrekening NL21 ABNA 0484 6592 27 t.n.v. VGG NPB Wassenaar o.v.v. collecte mei – stichting oorlogsgraven.

Meeluisteren?

De dienst is live te beluisteren via de kerkomroep. Na afloop is de stream hier ook op de site te vinden. De live muziek wordt verzorgd door Freek Koster. Het lied uit het liedboek dat is te beluisteren is gezang 653 “U kennen uit en tot u leven”. De preek betreft een uitleg van Johannes 15. Deze dienst is alleen online te beluisteren.

Lied 653

U kennen, uit en tot U leven,
verborgene die bij ons zijt,
zolang ons ’t aanzijn is gegeven,
de aarde en de aardse tijd,
o Christus, die voor ons begin
en einde zijt, der wereld zin.

O Christus, ons van God gegeven,
Gij tot in alle eeuwigheid,
de weg, de waarheid en het leven,
Gij zijt de zin van alle tijd.
Vervul van dit geheimenis,
Uw kerk die in de wereld is.

Meer muziek uit deze dienst

 

Back To Top
Zoeken